Nemokamas pristatymas užsakymams virš 70,00 
0%

Lipdukų spausdinimas: kaip išsirinkti tinkamą įmonę?

Lipdukų spausdinimas

Ekspromtu gimė idėja, jog, galbūt, medų, kuriuo taip džiaugiasi artimieji ir kaimynai, verta bandyti parduoti už savaitės vyksiančioje mugėje? Tik stiklainius, žinoma, siekiant atkreipti dėmesį į savo produkciją ir išsiskirti iš konkurentų, norėtųsi „aprengti“ patraukliomis, originaliomis etiketėmis. Artėjančių švenčių proga, nesvarbu, tai būtų, pavyzdžiui, Kalėdos ar Valentino diena, prie įsigyjamų prekių norėtumėte klientui pridėti ir mielą smulkmeną, keliančią subtilias asociacijas su Jūsų įmone? Lipdukas su logotipu – visai nebloga idėja, tiesa? O gal vaikas diena iš dienos zirzia, jog labai norėtų savo kambario sienas papuošti lipdukais, vaizduojančiais mylimiausią animacinių filmukų herojų, tačiau net ir internetu, kuriame, atrodo, yra visko, nepavyksta rasti, kur galima pastarųjų pirkti. Lipdukų spausdinimas – universalus „receptas“ aptartose, o, žinant plačias pastarųjų panaudojimo galimybes, ir daugelyje kitų situacijų.

Ieškant, kur yra siūlomas, pavyzdžiui, lipdukų spausdinimas Kaune, problemų kilti neturėtų. Kur kas sudėtingiau, dėl gana didelės gausos įmonių, dirbančių šioje srityje – atrasti patikimą, darbo atlikimo terminų besilaikantį, kokybiškų spaudos paslaugų teikėją, galintį patenkinti individualius pageidavimus nuo…iki. Taigi, šįkart ir nusprendėme pasidalinti įžvalgomis, kaip išsirinkti tinkamiausią įmonę, prireikus lipdukų ar lipnių etikečių spausdinimo paslaugos. 

Lipnių etikečių spausdinimas

Lipnių etikečių ir lipdukų spausdinimas  – paslauga, kurios, reguliariai, o galbūt – pirmą ir vienintelį kartą, gali prireikti kiekvienam iš mūsų: nesvarbu – verslininkui, mamai ar studentui. Skirtingos žmonių kategorijos puikiai iliustruoja didelę lipdukų įvairovę bei plačias jų panaudojimo galimybes. Žinoma, visada atsiras tų, kurie nuspręs patys atsispausdinti lipdukus. Labai tuo džiaugiamės ir net neabejojame, jog viskas pavyks! Tačiau dauguma žmonių, prireikus lipnių etikečių ar lipdukų, nusprendžia kreiptis į šią paslaugą teikiančias įmones. Ir tai – visiškai suprantamas, racionalus sprendimas, taupantis laiką (juk reikalingas ne tik spausdintuvas ar lipnus popierius spausdinimui, bet ir maketas bei daug kitų šio proceso niuansų, kuriuos reikia žinoti) bei, pasirinkus šios srities profesionalus, užtikrinantis visapusiškai kokybišką rezultatą.

lipduku spausdinimas

Kur Kaune spausdinami lipdukai?

Natūralu, jog gyvenantys, pavyzdžiui, laikinojoje sostinėje ir ieškantys spaudos paslaugų, į internetinės paieškos sistemos langelį automatiškai suveda raktinius žodžius, panašius į „lipduku spausdinimas kaunas“. Nemažai klientų, kuriems aktualu lipdukų spausdinimas, ir etikete.lt internetinę svetainę atranda būtent tokiu būdu. Žinoma, labai džiaugiamės, sužinoję, jog mūsų spaudos paslaugas ar asortimente siūlomus produktus įsigyja tie, kurie artimųjų rate girdėjo teigiamų atsiliepimų apie etikete.lt komandos atliekamų darbo kokybę, operatyvumą bei atsakingą požiūrį į kiekvieną klientą. 

Beje, turime puikią žinią potencialiems klientams, besidomintiems etikete.lt teikiamomis spaudos paslaugomis, bet gyvenantiems ne Kaune. Sudarome sąlygas atspausdintus lipdukus atsiimti ne fiziniame padalinyje (mūsų biuras yra įsikūręs Taikos pr. 129A, Kaunas), bet ir siūlome lanksčias pristatymo galimybes Lietuvos ribose. Beje, mūsų klientams, kurių užsakymo suma siekia 70 Eur ar daugiau, atspausdintų lipdukų ar kitų spaudos produktų pristatymas papildomai nekainuoja. Net ir tokios, iš pažiūros menkos smulkmenos, gali tapti svarbiu argumentu, renkantis patraukliausias šios paslaugos sąlygas siūlančią įmonę.

Kokiais kriterijais vadovaujantis, rekomenduojama rinktis įmonę lipdukų spausdinimui?

Išskyrėme svarbiausius kriterijus, į kuriuos, renkantis įmonę lipdukų spausdinimui,  derėtų atkreipti dėmesį. Žinoma, jei vienam klientui svarbiausia – kokybiški, patvarūs lipdukai, tai kito prioritetas gali būti kiek įmanoma žemesnė paslaugos kaina. Tačiau, skyrus šiek tiek daugiau laiko ir atidumo paieškoms, tikėtina, maloniai nustebsite: galima atrasti optimaliausią variantą, vertinant lipdukų spausdinimo kokybę ir kainą.  

Patirtis

Lipdukų spausdinimas, siekiant aukščiausios funkcinio ir estetinio rezultato kokybės – sudėtingas, specifinis procesas, reikalaujantis ne tik atitinkamos įrangos (skaitmeniniai spausdintuvai, ploteriavimo aparatai ir kita), bet ir, žinoma, patirties, individualiu atveju parenkant ir įgyvendinant tinkamiausius lipdukų gamybos sprendimus. Įmonės, siūlančios šią paslaugą, patirtis – kriterijus, itin svarbus „žaliems“ klientams, retai, o galbūt net ir pirmą kartą susidūrusiems su lipdukų spausdinimo poreikiu. Tai – garantija, jog į visus iškilusius klausimus, susijusius su lipdukų ar kito aktualaus spaudos produkto gamyba bus profesionaliai ir operatyviai atsakyta, o galutinis rezultatas išpildys (ar net pranoks!) turimus lūkesčius.  

Kokybė

Naudojant aukščiausios kokybės žaliavas ir pritaikius gamybos sprendimus, geriausiai išpildančius lipdukų naudojimo paskirtį, vietą (patalpa/laukas) ir kitus aktualius kriterijus, šis gaminys džiugins ne tik efektyvumu (padidėjęs prekės ženklo populiarumas, išaugusios pardavimų apimtys, interjero atnaujinimas, džiaugsmas vaikams ir kita), bet ir ilgaamžiškumu. Žinoma, tai įmanoma tik tada, kai spaudos partneriu pasirenkama įmonė, kuri vadovaujasi aukščiausiais kokybės standartais.

Individualių poreikių įgyvendinimas

Reikalingas didesnis spaudinių kiekis, o gal – vos keli lipdukai? Mažus lipdukus ketinate klijuoti ant, pavyzdžiui, klientams skirtų dovanų ar aktualu didelio formato lipdukai, skirti klijuoti ant sienų, grindų ir pan.? Su Jūsų prekės ženklu estetiškiau dera, pavyzdžiui, lipdukai, pagaminti iš skaidrios matinės, baltos plėvelės, o gal geresnis sprendimas – metalizuota plėvelė? Ieškote ne individualiai gaminamų, o standartinių lipdukų, pavyzdžiui, kainų etikečių? 

Rekomenduojame rinktis tą įmonę, kuri gali pasiūlyti platų spaudos paslaugų asortimentą. Tai gali tapti itin reikšmingu privalumu ateityje, pavyzdžiui, prireikus kitos rūšies spaudos paslaugos ar tiesiog kitokios paskirties lipduko spausdinimo. Neteks vėl „nerti“ į naujos įmonės paiešką – galėsite ir toliau bendradarbiauti su jau atrastu bei įvertintu šios srities partneriu.

Lipnių  etikečių spausdinimas

Kaina

Nors kaina ir neturėtų būti pagrindinis kriterijus, renkantis vieną ar kitą paslaugą, šiuo atveju – lipdukų spausdinimą – teikiančią įmonę, ne paslaptis, jog dažnam klientui tai yra svarbu. Jūsų užduotis – ne tiesiog aklai vaikytis žemiausių įkainių, tačiau išsirinkti patraukliausią kainos ir kokybės santykį. Džiugu, jog įmonės, paslaugas atliekančios pigiau nei konkurentai, tikrai ne visada siūlo siūlo prastesnę kokybę.

Kodėl lipdukų spausdinimo darbus verta patikėti etikete.lt?

  • Etikete.lt lipdukų spausdinimo ir kitas spaudos paslaugas teikia jau 33 metus. Patirtis – labai svarbus, tačiau, žinoma,  tikrai ne vienintelis mūsų komandos privalumas, kurį galime pasiūlyti klientams.
  • Lipdukų gamyboje naudojamų žaliavų ir pasitelkiamų spaudos technologijų įvairovė, leidžianti išpildyti individualius estetinius bei funkcinius klientų pageidavimus.
  •  Įvairių rūšių lipdukų spausdinimas konkurencinga kaina.
  • Greitai, vadovaujantis užsakyme nurodytais laiko terminais, atliekami lipdukų ar kitų spaudos produktų gamybos darbai.   
  • Tiek didelių, tiek mažo tiražo lipdukų spausdinimas.
  • Pageidaujant, už papildomą mokestį – profesionalus lipduko maketo paruošimas arba korekcijų atlikimas kliento pateiktame.
  • Profesionalūs, operatyvūs atsakymai į klientų pateiktas užklausas.
  • Lanksčios užsakymų pristatymo Lietuvos teritorijoje galimybės ir patrauklūs įkainiai.

Prireikus bet kokios rūšies lipdukų, esame pasiruošę tapti ir Jūsų partneriu! O, jei vis dar esate optimaliausio pasiūlymo paieškose, tikimės, jog mūsų šiame straipsnyje pateikti patarimai bus naudingi.  

Atgal į tinklaraštį
Norite gauti lojalumo taškų?
This is default text for notification bar