Nemokamas pristatymas užsakymams virš 70,00 
0%

Ploteriuoti lipdukai: kodėl tai – geras pasirinkimas verslui?

Ploteriuoti lipdukai

Kiekvieno verslininko, nesvarbu, apie kokią sritį bekalbėtume, kasdienybė – nuolatinis galvos sukimas, kaip atkreipti potencialių pirkėjų dėmesį į savo parduodamas prekes/teikiamas paslaugas. Ne paslaptis, jog dažną, ypač – kalbant apie smulkiuosius, dar tik jėgas rinkoje bandančius verslininkus, vilioja efektyvūs ir, idealu, kainos atžvilgiu nebrangūs reklamos sprendimai.

Pagal individualų užsakymą gaminami ploteriuoti lipdukai, pasižymintys universaliomis panaudojimo galimybėmis ir visa eile kitų privalumų – dėmesio verta alternatyva. Galbūt būtent ploteriuotas lipdukas – idealus „ingredientas“ ir Jūsų įmonės reklamos kampanijai? Žinoma, objektyviai atsakyti į šį klausimą galima tik tada, kai informacijos apie minėtą spaudos produktą turima pakankamai.

Kas yra ploteriavimas?

Susidūrus su vienos ar kitos paslaugos/produkto poreikiu ir siekiant priimti maksimaliai geriausią, individualius pageidavimus atitinkantį sprendimą, neretai tenka iš arčiau susipažinti ir su konkrečios, neretai – visiškai nepažįstamos – srities specifika. Žinoma, tai – puiku, nes naujos žinios niekada netrukdo, tiesa? Taigi, klientams, kurių verslo ar asmeninėms reikmės reikalingi lipdukai, ploteriavimas – neabejotinai aktualus terminas. Tai – technologija, kuri, naudojant specialią ploteriavimo įrangą, leidžia iš lipnios plėvelės preciziškai tiksliai išpjauti norimos formos ir išmatavimų lipdukus. Ploteriuoti lipdukai, išpildantys net ir kardinaliai skirtingus pageidavimus (pradedant standartiniais sprendimais ir baigiant drąsiais eksperimentais) bei tinkantys klijuoti ant bet kokio lygaus paviršiaus (stiklas, metalas, plastikas, aliuminis ir kita), išsiskiria plačiomis panaudojimo galimybėmis: informaciniai, vitrinų dekoravimas, automobilių apklijavimas, perspėjimo ženklai ir kita.  

Didelio formato ploteriuoti lipdukai

Ploteriuotų lipdukų privalumai

Įvairaus lipnumo, ant baltos, skaidrios, metalizuotos ar holograminės lipnios PVC plėvelės spausdinami, pageidaujamos formos ploteriuoti lipdukai, dėl žemiau aptariamų privalumų – vienas populiariausių pasirinkimų verslo klientų tarpe.

Universalumas

Neabejotinai vienas ryškiausių privalumų, kuriuo išsiskiria lipnūs ploteriuoti lipdukai – įvairios šio spaudos produkto panaudojimo galimybės. Skirtingos formos, pageidaujami išmatavimai, geriausiai planuojamą paskirtį išpildanti žaliavos (PVC plėvelės)  rūšis: tai – priežastys, dėl kurių lipdukai gali būti naudojami tiek viduje, tiek ir lauke, klijuojami ant stiklo, sienos, automobilio ar bet kurio kito pageidaujamo lygaus, švaraus paviršiaus. Pradedant originaliais interjero dekoravimo sprendimais ir baigiant efektyvia verslo reklama: kokybiški ploteriuoti lipdukai, pasirinkus taiklius dizaino sprendimus, gali realizuoti įvairius pageidavimus.  

Atsparumas oro sąlygoms

Su prekės ženklu susijusio, estetinius pageidavimus išpildančio ar taikliai potencialiam klientui  norimą žinutę siunčiančio lipduko dizaino kūrimas reikalauja laiko. Tiesa, išduosime mažą paslaptį: etikete.lt klientams siūlomos ne tik spaudos paslaugos, bet ir galimybė už papildomą kainą pirkti mūsų profesionalų paruoštą maketą, minėto galvos skausmo padės išvengti. Žinoma, nepaisant to, užtrunka ir kokybiškas lipdukų užklijavimas (ant vitrinos, sienos, automobilio ir pan.: priminsime, čia ribų beveik nėra), vėliau – kruopštus nuėmimas. Tad, noras, jog, tiek kalbant apie lauką, tiek vidaus patalpas, ploteriuotas lipdukas netaptų tik trumpalaikiu sprendimu, yra visiškai suprantamas.  

Pasirinkus ploteriuotus lipdukus, pagamintus iš išorinės aplinkos sąlygoms (saulės spinduliai, temperatūros pokyčiai, drėgmė ir kita) atsparios PVC plėvelės, galėsite būti tikri, jog šis spaudos produktas ilgai nepraras savo pradinės estetikos.

Ekonomiškumas

Ploteriuoti lipdukai efektyviai atlieka funkciją, nesvarbu, tai būtų, pavyzdžiui, noras, įdedant minimaliai pastangų (o kartu – ir lėšų), atnaujinti biuro, parduotuvės ar kitos vietos interjerą, o gal – atkreipti potencialaus pirkėjo dėmesį į siūlomą prekę/paslaugą. Vertinant gana nedidelę šio spaudos produkto kainą, priklausančią nuo išmatavimų, gamybai naudojamų medžiagų ir kitų individualių kriterijų, nurodomų užsakymo internetu iš etikete.lt metu (aišku, jei būtent mūsų komandai nusprendėte patikėti savo spaudos projekto įgyvendinimą) bei ilgaamžiškumą, ploteriuoti lipdukai – ekonomiškas sprendimas verslo, o neretai – ir asmeninėms reikmėms.

Didesnis prekinio ženklo matomumas

Ploteriuotas lipdukas gali papuošti namų interjerą, suteikdamas jam daugiau estetikos bei išskirtinumo, tapti dėmesį traukiančiu šventės akcentu ar, pavyzdžiui, pradžiuginti vaiką, „įkūnydamas“ mylimą pasakų herojų. Tiesa, ne paslaptis, jog didelę dalį šia spaudos paslauga besidominčių klientų sudaro įmonių atstovai, suinteresuoti prekės ženklo matomumo, o kartu – ir produkto/paslaugos pardavimo apimčių, didinimu.

Ploteriuotas lipdukas gali tapti, pavyzdžiui, reklama ant stiklo, atkreipiančia dėmesį į taikomas nuolaidas, būti klijuojamas ant vitrinos, taip suteikiant pastarajai ne tik daugiau estetikos, bet ir skleidžiant pageidaujamą žinutę potencialiam pirkėjui. O gal, sumaketuotas taip, jog būtų ne tik patrauklaus dizaino, bet ir vaizduotų įmonės logotipą ar kitą norimą informaciją, „atgulęs“ ant automobilio, taptų mobilia, iš tolo pastebima ir 24/7 dirbančia reklama „ant ratų“. 

Taigi, iš arčiau susipažinus su ploteriuotų lipdukų gamybos ypatybėmis bei pagrindiniais privalumais, tikriausiai patvirtinsite, jog tai – reklamos „įrankis“, kurio efektyvumą turėtų išbandyti dažnas verslas. Ne išimtis – ir Jūsų įmonė. 

Atgal į tinklaraštį
Norite gauti lojalumo taškų?
This is default text for notification bar