Nemokamas pristatymas užsakymams virš 70,00 
0%

Spaudos paslaugos

Etikete.lt siūlomos aukščiausios kokybės spaudos paslaugos Kaune (o, dėl lanksčių pristatymo sąlygų, ir visoje Lietuvoje) – tai įvairaus dydžio, formų, spalvų lipnios etiketės ir lipdukai, priklausomai nuo pasirinktos rūšies, galintys atlikti skirtingą funkciją (reklaminę, informacinę, estetinę ir kita). Spaudos paslaugos, pritaikius optimaliausią rezultatą užtikrinančią gamybos technologiją, atliekamos tiek pagal kliento užsakymo metu pateiktą, tiek pagal mūsų specialistų už papildomą mokestį paruoštą maketą.

Produktų etikečių spauda

Produktų etiketės – svarbi prekės ženklo reklamos kampanijos dalis, kurios paskirtis – ne tik perteikti esminę informaciją apie produktą ar gamintoją, bet ir, atkreipus potencialaus pirkėjo dėmesį, didinti konkretaus produkto pardavimus. Priklausomai nuo individualiai pasirinktų parametrų (spaudos metodas, žaliava ir kita) ir dizaino sprendimo, etiketės gali būti klijuojamos ant skirtingų paviršių (stiklas, plastikas, metalas ir kita) bei įvairių produktų (maistas, kosmetika, gėrimai ir kita) pakuočių.

Kiek individualiu atveju kainuos etikečių, priklausomai nuo užsakymo dydžio, pateikiamų lapais (mažesnis kiekis) arba rulonais (didesnis kiekis), spauda, galite sužinoti tiesiog internetu, mūsų svetainėje esančioje skaičiuoklėje pasirinkę sau aktualius kriterijus (išmatavimai, spaudos tipas, žaliava ir kita).

Reklaminių lipdukų spauda

Įvairių dydžių, formų, klijavimui lauke arba viduje tinkantys reklaminiai lipdukai, gaminami iš lipnaus popieriaus arba plėvelės, priklausomai nuo individualių dizaino sprendimų ir turimų tikslų, gali atlikti informacinę, edukacinę ar reklaminę funkciją. Beje, vertinant šios paslaugos kainą, kurią, pasirinkę norimus produkto parametrus, greitai ir patogiai galite sužinoti, pasinaudoję mūsų interneto svetainėje esančia kainos skaičiuokle, lipdukų spauda – vienas efektyviausių ir pigiausių reklamos sprendimų.

Informacinių etikečių spauda

Informacinės etiketės – iš lipnaus popieriaus arba plėvelės gaminamas spaudos produktas, kuris, naudojant juodos spalvos tekstą ar ženklus, yra skirtas esminės informacijos, pavyzdžiui, produkto sudėties, naudojimo instrukcijos, brūkšninio kodo, įspėjimų ir pan. perteikimui.

Klientams siūlome rinktis iš standartinių etikečių dydžių ruošinių, o, norinčius pirkti kitų išmatavimų etiketes, kviečiame susisiekti dėl individualaus užsakymo galimybės.
Sužinoti, kokia šios spaudos paslaugos kaina, atsižvelgiant į individualius pageidavimus, susijusius su etikečių dydžiu, spaudos būdu, kiekiu ir kitais kriterijais, labai paprasta: tereikia pasinaudoti mūsų svetainėje esančia kainos skaičiuokle.

Lipnių plakatų spauda

Lipnūs plakatai – tai dideli, net iki 10 m ilgio ir 1,2 m pločio galintys siekti lipdukai, kurie, priklausomai nuo dizaino sprendimų, puikiai tinka tiek verslo poreikių tenkinimui, tiek asmeninių idėjų įgyvendinimui. Iš toli pastebimi, norimą žinutę tikslinei pirkėjų auditorijai perduodantys lipnūs plakatai – efektyvus reklamos sprendimas Jūsų verslui, o taip pat – estetiškas, išskirtinumo suteikti galintis eksterjero elementas. Mūsų siūlomos spaudos paslaugos yra orientuotos ne tik į didelio tiražo, bet ir vienetinius užsakymus. Galbūt lipnus plakatas – kaip tik ta detalė, kurios trūksta iki norimos vaikų, svetainės ar kitos patalpos interjero vizijos arba – bet kurios kitos turimo idėjos – išpildymo?
Kokia yra šios spaudos paslaugos kaina, priklausomai nuo produkto išmatavimo, spaudos tipo, žaliavų ir kitų individualių pageidavimų, greitai ir patogiai sužinosite, pasinaudojus mūsų interneto svetainėje pateikta skaičiuokle.

Spauda ant lipnios plėvelės: kaip vyksta procesas?

Spaudos ant plėvelės procesas, kurio rezultatas – kokybiški, patvarūs, įvairaus dydžio, skirtingų formų, spalvų, paprasti ar su specialiais pospaudiminiais efektais lipdukai ir etiketės, vykdomas, pasitelkus individualiu atveju tinkamiausias spaudos technologijas (plačiaformatė spauda, termo spauda ir kita). Spaudos paslaugos gali būti atliekamos tiek iš kliento pateikto, tiek ir, už papildomą mokestį, mūsų paruošto maketo.
Daugelį spaudos gaminių parametrų (žaliavą, blizgumą, spalvas ir pan.) užsakymo metu galima rinktis individualiai, tad pagaminti lipdukai ir etiketės išpildys turimus lūkesčius estetikos ir funkcionalumo atžvilgiu.
Žaliavos, ant kurių gali būti spausdinami lipdukai ir etiketės:
– matinė arba blizgi balta plėvelė
– skaidri plėvelė
– sidabrinė arba auksinė metalizuota plėvelė
– holograminė plėvelė
Klijų rūšys:
– universalūs klijai, tinkantys naudoti ant daugumos sausų paviršių
– mažo lipnumo klijai, rekomenduojami tais atvejais, kai etiketes/lipdukus reikia nuimti gražiai, nepaliekant klijų žymių
– stiprūs klijai, užtikrinantys itin tvirtą etiketės/lipduką prisitvirtinimą ir laikymąsi prie įvairių paviršių.

Žinoma, klientams, abejojantiems, ką rinktis, visada esame pasiruošę suteikti profesionalią konsultaciją dėl individualiu atveju, atsižvelgiant į lipdukų/etikečių naudojimo sąlygas (vidus/laukas), klijavimo paviršių, pageidaujamą sukurti estetinį efektą ir pan., tinkamiausių spaudos gaminių kriterijų pasirinkimą.

Kodėl verta rinktis etikete.lt spaudos paslaugas?

Ilgus metus dirbame tam, jog savo klientams galėtume pasiūlyti optimaliausią aukščiausios kokybės ir konkurencingos spaudos paslaugų kainos santykį:

• Profesionalus, operatyvus aptarnavimas NUO…IKI: pradedant operatyvia reakcija į gautą užklausą ir baigiant laiku atliktu užsakymu.
• Platus lipnių etikečių asortimentas ir individualūs sprendimai, išpildantys estetinius ir funkcinius kliento pageidavimus.
• Konkurencingos etikečių ruošinių ir A4 etikečių kainos, atsižvelgiant į spaudos paslaugų rinkoje vyraujančius įkainius.
• Naudojantis interneto svetainėje pateikta skaičiuokle, galimybė greitai ir patogiai sužinoti dominančio spaudos produkto kainą.
• Kliento pateikto maketo korekcijos galimybė, o, prireikus, profesionalus, operatyvus naujo maketo paruošimas.
• Lanksčios užsakymo pristatymo Lietuvos teritorijoje galimybės ir patrauklūs įkainiai.
• Nemokamas pristatymas, taikomas užsakymams nuo 70 Eur.

Jaučiame atsakomybę prieš kiekvieną klientą, patikėjusį mūsų komandai savo spaudos gaminio idėjos realizavimą.

10% nuolaida pirmam užsakymui su kodu PIRMAS10
This is default text for notification bar